home   

    sitemap    

    search    

     help     

   guestbook   

     contact     

 

 
 
 
 
 

 

Mere på dette site:
Afrika i Danmark
Fotos: Couleur Café 2007
Fotos: Couleur Café 2006
Fotos: Couleur Café 2005

Se også:
Myspace: Couleur Café
Facebook: Couleur Café
Lbadolo.com: Couleur Café

 

 

Click here to recommend the page to a friend.

Couleur CafÉ 2012 - FÆlledparken I Farver

GRATIS Afrikansk musik- og kulturfestival for hele familien

Couleur Café festivalen i Danmark, 24. juni 2012.

For 10. Gang danner Fælledparken igen rammen om den årlige afrikanske musikfestival: Couleur Café. Det afrikanske kulturliv i København når hvert år sit højdepunkt, når Couleur Café fylder Fælledparken med farverig musik, dans, mad og kunst fra hele Afrika. Traditionen tro byder festivalen på det bedste fra Afrika og giver københavnerne mulighed for at opleve det afrikanske kulturlivs fantastiske mangfoldighed:

Programmet offentliggøres snart. Følg med på Facebook siden: http://www.facebook.com/couleurcafedk

 

 

 

Program fra sidste år

 

SØndag d. 19. juni 2011 kl. 13-18 (Musikfestival)

Fælledparken, Bag Pavillonen

1. Sounougal, Dans fra Senegal
2. Reverend Shine Snake Oil Co.
3. Makadem
4. Moussa Diallo

Se fuldt program og flere detaljer på www.couleurcafe.dk

Couleur Café 2011 samler nogle af de bedste afrikanske og danske musiktalenter for at udbrede afrikansk kultur og musik i Danmark.

Couleur Café 2011 er meget stolt af at kunne byde velkommen til Makadem - en af Kenyas mest fremtrædende kunstnere, der minder om en kenyansk udgave af Fela Kuti. Med humor og hans fremragende musikalske talent indtager han scenen med en fantastisk tilstedeværelse. Han er specialist i Benga musik, som er en fantastisk lyd, der stammer fra Kenyansk folkemusik og som nu har spredt sig over alt omkring Lake Victoria. Et område hvor Makadem blev født. Makadem's musik kører i højt tempo og er en fusion mellem tradition og den moderne afrikanske kultur.

Ikke nok med Makadem. Couleur Café tager hatten af for igen at byde velkommen til Moussa Diallo. Moussas musik kendetegner en fusion mellem den traditionsrige mandingue kultur, jazz, blues og rock, som smelter sammen til noget som er unikt for Moussa og opleves igennem hans imponerende bass spil. Moussa Diallo har udgivet en række soloalbums, de viser alle hans diversificerede indfaldsvinkel til musik. I hans musik kan man tydeligt fornemme hans afrikanske rødder i musikken. Men du også hører indflydelse fra kunstnere som James Brown, Jimi Hendrix og Prince.

Afrikansk kultur strækker sig langt ud over kontinentet. Derfor åbner Couleur Café 2011 igen døren til Reverend Shine Snake Oil Co. Den sande oprindelse af Reverend Shine Snake Oil Co er indhyllet i rygter og formodninger. Som navnet antyder, er deres historie alt andet end simpel. ... Primitivt & jordet, folkemusik, kontrollamper forbinder tilsyneladende uforenelige genrer til et enkelt curbstone filosofi "SOAP BOX MUSIC". Konvergerende afrikanske polyrhythm's med punk-rock dissonans. Ved at kombinere swing, rock-steady og rhythm & blues ... sarkastisk og sentimental, ophidset og fredfyldt ... RSSOCo er en tilbagevenden til negroånden ...RSSOCo skal opleves!

Se billeder fra Couleur Café 2007

 

 

Send this page to a friend

 

Top of page

 

 
 
 
 
 

 

 [ Home | Photos | Africa | Media Production | About me ]

  Copyright © Jacob Crawfurd - crawfurd.dk 1996-2017. All Rights Reserved.