home   

    sitemap    

    search    

     help     

   guestbook   

     contact     

 

 
 
 
 
 

 

Beslægtede sider:

African Magazines

Afrika i Danmark
Tidsskriftet Djembe

In English

This page is also available in English

Afrika i Danmark

 

 

The African Courier

Køb the African Courier

En af de kiosker der forhandler bladet i København er kiosken i Magasin. Spørg hvis du ikke ser bladet på hylderne. Det er også muligt at tegne et årsabonnement.

Afrikanske Blade og magasiner: The African Courier

En kort introduktion til et af de afrikanske blade, der udkommer i Europa. Som det eneste Afrikanske magasin udkommer The African Courier i Danmark.

The African CourierThe African Courier (TAC) er et engelsksproget kultur og nyhedsmagasin der udgives i Tyskland og distribueres fra stations- og lufthavnskiosker, samt udvalgte Afrikanske butikker. Det udkommer i Tyskland, Østrig, Belgien, Frankrig, Holland, Schweiz og vil fra 10. december 2004 også kunne købes i Danmark og Sverige. Bladets redaktion gør sig umage for at have indhold der er relevant for Afrikanere og afrikansk-interesserede i alle disse lande.

TAC blev grundlagt i februar 1988 for at rapportere om det afrikanske liv i Tyskland og for at fungere som medie for afrikanere og europæere med interesse for Afrika. Efterhånden blev udgiverne dog overbevist om at der var behov for et sådant blad også i resten af Europa og indholdet er defor blevet bredere.

TAC, som udkommer hveranden måned, fokuserer på emner, der er direkte relevante for læserne, men som ikke får nok opmærksomhed i de almindelige nyhedskilder. Dette inkluderer afrika-relaterede begivenheder, sager om integration, foreningsliv, kulturel udveksling og muligheder for turisme, forretning og investeringer i Afrika.

TAC fungerer desuden som talerør for de afrikanske ambassader i Europa, som bruger bladet til at annoncerer officielle meddelelser og aktiviteter.

TAC fortæller regelmæssigt om politisk ledere, forretnings delegationer og kulturelle grupper fra Afrika, og rapporterer fra det afrikanske kontinent set med en afrikansk synsvinkel.

Vores læsere inkluderer afrikanere og europæere fra alle samfundsgrupper. Det de har til fælles er deres interesse for Afrika.

Nu også i Danmark og Sverige

Fra den 10. december vil TAC nu også være at finde i kiosker på banegårde og i lufthavnen i Danmark. prisen bliver 27 kroner. I Sverige hvor bladet også udkommer bliver prisen 35 Skr.

Besøg bladets hjemmeside: www.theafricancourier.de

 

 

Send this page to a friend

 

Top of page

 

 
 
 
 
 

 

 [ Home | Photos | Africa | Media Production | About me ]

  Copyright © Jacob Crawfurd - crawfurd.dk 1996-2017. All Rights Reserved.