home   

    sitemap    

    search    

     help     

   guestbook   

     contact     

 

 
 
 
 
 

 

 

This page in Danish
Se dansk version af denne side: Afrika i Danmark


Africa webStore


Please note: This site is a free service and not responsible for changes in programme, errors or cancelled events.

 

 

African events
Do you know of an upcoming African event (in Denmark) that should be advertised here? I can’t promise to add everything, but send me a line and I will take a look at it.

Share on Facebook

Africa in Denmark

Welcome to your primary source for African activities in Denmark. Denmark has a small, but active African community. There is a lot of "Africa" going on in Denmark ...if you are open and ready for it! This page is a mini-portal where you can stay updated with what's currently going on + links to the African network. Enjoy!

Calendar of African events - Now in Denmark:

   
Udfordringer og muligheder i Afrika

Udfordringer og muligheder i Afrika

Danmarks tidligere ambassadør i Kenya, Geert Aagaard Andersen, kommer og holder et oplæg om udfordringer og muligheder i Østafrika med fokus på statens rolle.

Date: Thursday 8 October 2015  Time: 19-21
Venue: Frit Forum (Suhmsgade 4, 1125 København)
More info on FacebookNeco Novellas, Hillerød

Neco Novellas, Hillerød

Den karismatiske forsanger Neco Novellas udtrykker sig med musikalsk rigdom fra Mozambique og moderne inputs fra jazz og brasiliansk musik. Med sin medfødte musikalitet vandt han allerede som helt ung en tv-talent konkurrence i hjemlandet Mozambique, der gav ham et nationalt hit og herefter åbnede vejen sig for en international karriere, der bragte ham på musikkonservatoriet i Holland, hvorfra han fik sin base.

Date: Thursday 8 October 2015  Time: 19:30
Venue: Klaverfabrikken (Fredensvej 12A, Hillerød)
Price: 50-100
Buy ticket
More info on FacebookSamba Touré (Mali) -Atlas, Århus

Samba Touré (Mali) -Atlas, Århus

Den malinesiske guitarist og sanger Samba Touré leverer en sprudlende ørkenblues, der stilsikkert blander lokal songhai-kultur med vestlige genrer. I Malis hovedstad Bamako er Touré kendt for at cruise rundt i sin bil og lytte til et assorteret udvalg af cd’er med musik fra hele verden. Han henter inspiration i alt fra Serge Gainsbourg til funk og Bo Diddley, men er særlig berømt for at videreføre bluesarven fra legendariske Ali Farka Touré.

Date: Thursday 8 October 2015  Time: 21
Venue: Atlas (Vester Allé 15, 8000 Århus C)
Price: 140
Buy ticket
More info on Facebook
More information: Atlas: Samba ToureKulturnatten: Danmarks forhold til Afrikas Guldkyst før og nu

Kulturnatten: Danmarks forhold til Afrikas Guldkyst før og nu

Foredrag og diskussion med forfatter Kåre Lauring, manden bag den anmelderroste bog "Slaverne dansede og holdt sig lystige" (2014).

Foredrag og diskussion med forfatter Kåre Lauring, manden bag den anmelderroste bog "Slaverne dansede og holdt sig lystige" (2014). I årene 1450-1870 blev i alt 12,5 millioner afrikanske slaver lastet på skibe ud for Afrikas vestkyst og sejlet over Atlanten til Sydamerika, Vestindien eller USA. Af dem døde ca. 2 millioner, medens ca. 250.000 europæiske søfolk heller ikke overlevede opholdet ud for Afrikas kyst og rejsen over Atlanterhavet. Af de ca. 12,5 millioner slaver blev omkring 86.000 transporteret på danske skibe, i en transport der foregik fra de danske forter på Guineakysten og til de danske og andre landes øer i Vestindien. 1802 forbød Danmark slavehandelen, medens selve slaveriet på plantagerne på de danske øer fortsatte frem til 1848. Ud fra dette store og uhyggelige emne, fortæller Kåre Lauring om opkøbet af slaverne i Afrika, transporten over Atlanten samt salget af slaverne i Vestindien. Program:
18:00-18:45: Foredrag af forfatter Kåre Lauring
18:45-19:30: Diskussion og spørgsmål fra publikum, ordstyrer: Lektor Karen Lauterbach, Center for Afrikastudier.

Date: Friday 9 October 2015  Time: 18-20
Venue: Center for Afrikastudier, Københavns Universitet (Købmagergade 44-46 )
More info on Facebook
More information: KulturnattenSamba Touré (Mali) - Global Copenhagen

Samba Touré (Mali) - Global Copenhagen

Den malinesiske guitarist og sanger Samba Touré leverer en sprudlende ørkenblues, der stilsikkert blander lokal songhai-kultur med vestlige genrer. I Malis hovedstad Bamako er Touré kendt for at cruise rundt i sin bil og lytte til et assorteret udvalg af cd’er med musik fra hele verden. Han henter inspiration i alt fra Serge Gainsbourg til funk og Bo Diddley, men er særlig berømt for at videreføre bluesarven fra legendariske Ali Farka Touré.

Date: Friday 9 October 2015  Time: 22
Venue: Global - Copenhagen (Nørre Allé 7, Kbh N)
Price: 100
Buy ticket
More info on Facebook
More information: Global: Samba ToureGirlfriend Empowerment Party

Girlfriend Empowerment Party

Reggae & Dancehall Fundraiser til Girlfriend Positive Banking. Gennem Girlfriend Positive Banking får udsatte kvinder i Gambia mulighed for at tage virksomslån med 1% rente og modtager Basic Business Training og en overskuelig tilbagebetalingsplan.

Date: Saturday 10 October 2015
Venue: Christianias Børneteater (Christiania, Psyak, 1440 København)
Price: 50
More info on FacebookSahra Halgan (Somaliland) - Global

Sahra Halgan (Somaliland) - Global

Sahra Halgan er med sin unikke stemme og karismatiske sceneoptræden et musikalsk ikon i den lille stat Somaliland beliggende i det nordvestlige Somalia. Hendes rigt ornamenterede sangstil bærer vidne om den blanding af afrikanske og mellemøstlige inspirationer, der kendetegner kulturen i Somaliland såvel som i resten af regionen. På scenen bakkes Halgan op af to franske musikere, guitaristen Maël Salètes og percussionisten Aymeric Krol, hvis tørre, hypnotiske grooves kan vække minder om nordafrikansk ørkenblues. Som olde- og barnebarn af sangere har Sahra Halgan fra barnsben af lært og sunget Somalilands traditionelle musik.

Date: Friday 16 October 2015  Time: 22
Venue: Global - Copenhagen (Nørre Allé 7, Kbh N)
Price: 80
Buy ticket
More info on FacebookJojo Abot, concert

Jojo Abot, concert

50 square meters filled with people, music, art, clothing and 500 beers. What's not to love? Let us introduce you to Ghanaian afro-soul, and jazz singer-songwriter JOJO ABOT! Current with her four-track EP "Fyfya Woto" which centers around a woman’s right to choose. An experimental blend of electronica, afrobeat, jazz, neo-soul, house and reggae.

Date: Saturday 17 October 2015  Time: 19-23
Venue: Dedicated (Frederiksberggade 10, 1459 København K)
More info on FacebookAfro Night, Mojo

Afro Night, Mojo

Den tredje tirsdag i hver måned bliver Mojo forvandlet til en svedig afro beat klub. Hvor Fela Kuti og andre af de store Afro Beat stjerner fra det afrikanske kontinent bliver hyldet. Grundstammen bag Afro Night er Alain Apaloo (Togo) og Ayi Solomon (Ghana) Med sig har de et velspillende hold musikere bestående af Morten Ankarfelt - Bas, Gorm Bûlow - Keys og Rasmus Lund - Trommer. Ofte får Afro Night besøg af gæste musikere, - stjerner og solister. En ting er sikkert, det er funky, velspillet og dansevenlig musik!!

Date: Tuesday 20 October 2015  Time: 21:30
Venue: Mojo (Løngangsstræde 21c, Kbh)
Price: gratis
More info on FacebookAfrika på Louisiana

Afrika på Louisiana

Udstillingen Afrika er det tredje kapitel i Louisianas store fortælling om Arkitektur, kultur og identitet. Museet var i 2011 ramme om fortællingens første kapitel – NEW NORDIC – og i 2012 rettedes blikket mod den arabiske verden med udstillingen DET ARABISKE NU. Tredje kapitel præsenterer en række markante spor og levende traditioner på det afrikanske kontinent, og udstillingen vil i lighed med de to forrige folde sig ud i krydsfeltet mellem arkitektur, samtidskunst og kultur. Louisianas arkitekturudstillinger handler aldrig udelukkende om byggeri og æstetik, men derimod om samfundet, om de indgreb af definerende, fortolkende og forandrende art, som arkitekturen bidrager med i både de fysiske og de mentale rum, som danner vores sociale fælleskaber. En arkitekturudstilling på Louisiana handler om det liv, vi lever, det liv, andre lever, og det liv, vi kunne leve.

Date: Thursday 25 June - Sunday 25. October 2015
Venue: Louisiana (Gl Strandvej 13, 3050 Humlebæk)
More info on Facebook
More information: Louisiana: AfrikaSpis afrikansk med 9220 fædrene

9220 Fædrene byder på afrikansk mad, og der bliver mulighed for at smage en række spændende afrikanske retter.

Date: Friday 9 October 2015  Time: 17:00 - 21:30
Venue: Aalborg Øst
More information: Spis afrikansk med 9220 fædreneForelæsning: Fremtidens Afrika - dynamik og paradokser, ved Holger Bernt Hansen

Forelæsning: Fremtidens Afrika - dynamik og paradokser, ved Holger Bernt Hansen

Hvordan vil fremtiden forme sig for Afrika? Med dets iboende forskelle og mange paradokser – og i sammenhæng med en verden under forandring. Hør et bud på dette komplekse spørgsmål fra Holger Bernt Hansen, Professor Emeritus ved Center for Afrikastudier på Københavns Universitet, som til denne Louisiana Lecture bl.a. vil se på betydningen af præsident Obamas juli-besøg i Østafrika.

Date: Wednesday 21 October 2015  Time: 19:30
Venue: Louisiana (Gl Strandvej 13, 3050 Humlebæk)
Price: Gratis for museets gæster. Pladsreservation anbefales.
Buy ticket
More info on FacebookKhaira Arby, Global

Khaira Arby, Global

CPH:DOX, Empire Bio og Global Copenhagen inviterer den 29. oktober til forpremiere på dokumentaren ’They Will Have To Kill Us First’ og efterfølgende koncert med den den malinesiske sangerinde Khaira Arby.

Date: Thursday 29 October 2015  Time: 22
Venue: Global - Copenhagen (Nørre Allé 7, Kbh N)
More info on FacebookMiss African Beauty AARHUS 2015

Miss African Beauty AARHUS 2015

Miss African Beauty Danmark åbner for første gang dørene på Godsbanen i Aarhus i oktober. Men denne konkurrence kan ikke vindes ved at ryste røv og spille trommer, men ved at være en del af Danmark og en rollemodel. I en tid hvor antallet af flygtninge fintælles, og ’hvem-hører-til-hvor’-diskussionen klinger i alle medier, er der nu en event, hvor formålet er at samle folk. Miss African Beauty Aarhus er ikke en skønhedskonkurrence i klassisk forstand, men et show med fokus på integration, kultur, livsglæde, traditioner og eksotisk mad. Pigerne kan ikke vinde konkurrencen ved at være smukke, men ved at have en vindende personlighed, indsigt og noget på hjertet, som kan inspirere.

Date: Saturday 31 October 2015
Venue: Godsbanen (Aarhus)
More info on FacebookThe Kenya- Danish friendship Association, get together party

The Kenya- Danish friendship Association, invites you, your Family and friends to a get together party. There will be served delicious Kenyan food. There will be African Disco
For further information please contact Karuri : 31890140 or wanjiru: 26809418

PRICES Adults incl.food : 100 kr Aldults excl.food: 50 kr Children incl. food: 50 kr Children excl. food: 25 kr. Children under 8 years free.

Date: Saturday 31 October 2015
Venue: Røde Mellemvej 7 (2300 Københavns)Salif Keita, Malmø Live

Salif Keita, Malmø Live

Salif Keïta är en av Afrikas allra största stjärnor. Den 4 november kommer han till Malmö Live Konserthus för en unik akustisk spelning tillsammans med sina handplockade musiker.

Date: Wednesday 4 November 2015
Venue: Malmö Live (Dag Hammarskjölds torg 4, 211 18 Malmö)
More info on Facebook Hervé Toure, Cafékoncert på Gimle, Roskilde

Hervé Toure, Cafékoncert på Gimle, Roskilde

Hervé Toure er en kreativ sjæl, der når han bevæger sig inden for musikkens univers byder på blød rap og R&B. Hervé Toure optræder af og til også med poesi, og det afspejles i hans tekster. De indeholder et budskab og kredser om emner, som de fleste vil kunne relatere til.

Date: Thursday 12 November 2015  Time: 20:30
Venue: Gimle (Helligkorsvej 2, 4000 Roskilde)
Price: gratis
More info on FacebookDeodato Siquir, Råhuset

Deodato Siquir, Råhuset

Deodato Siquir gæster traditionen tro Råhuset med hans fantastiske line-up af musikere. Udenfor er det koldt og råt, men endnu engang vil der blive bragt lys og varme til Råhuset og til de københavnske fans.

Date: Friday 20 November 2015  Time: 21
Venue: Råhuset (Onkel Dannys Plads 7, Vesterbro)
Price: 80
Buy ticket
More info on FacebookUbuntu Afro fest - Århus

Ubuntu Afro fest - Århus

Stor fest med fashion show og DJs

Date: Friday 27 November 2015  Time: 21-05
Venue: Ny V58 (Vestergade 58P, Århus)
More info on FacebookMr. Africa Denmark - Aalborg

Mr. Africa Denmark - Aalborg

Date: Saturday 28 November 2015  Time: 14-22
Venue: Trekanten bibliotek & kulturhus (Sebbersundvej 2a, 9220 Aalborg)
Buy ticket
More info on FacebookMr. & Miss Africa Denmark - Aalborg

Mr. & Miss Africa Denmark - Aalborg

Date: Saturday 30 January 2016
Venue: Touch of Africa (Aalborg )
More info on Facebook  
 

Please note: If you are planning an African event please try to avoid dates which colides with other Africa-related events. Use this page to get an overview of what is coming up :-)

 
   

Kursus i afrikansk hårkunst på frisørskolen i København

Exchanging ideas, getting inspiration and learning new tricks should be part of any multi-cultural exchange.

 

African Culture in Denmark

-an introduction

The multi-cultural society is already here. People from all over the world move around, mixing cultures and ideas. It has always been like that, but it is getting a little more visible. Cultural meetings are sometimes a difficult challenge, but everybody can learn from the process. A multi-ethnic society can bring cultural richness and peace. It is not a threat or something to fear or prevent. It is happening!

The African society in Denmark is a community of parties, football in the park, music, shops, magazines, cultural weeks, celebrations, national days, picnics and awards. Everybody receives a warm welcome at these events.

A former Danish "minister of integration" asked for immigrants in Denmark to show more of their culture. This is seen as a part of successful integration between nationalities and cultures. The African society in Denmark is probably among the most active when it comes to arranging cultural events, but more support is needed.African Voices

Press contact to Danish-African professionals and debaters

VOICES OF AFRICA is a new initiative from a group of Danes with African background: We have each our own opinions and background, but share a dissatisfaction with the image taken out of Africa in the Danish media. Africa's voices will be heard!

In campaigns, articles, advertising and politics, Africa and Africans are too often spoken about without the main characters in any way be consulted. There should be no more public debates about African development without African participants being invited. We are also a little sad to watch TV donation-shows displaying a simplified negative image of "the hungry Africa". It must be possible to raise money for relief or development without ignoring the other realities which also exist in Africa.

The network "Voices of Africa" ​​will come forward with new ideas during 2013, but initially we offer to arrange contacts to the African community in Denmark for people who have an opinion and wants to speak up. We are beginning to build a contact list of highly educated people within eg law and business. But the list will also include other people with strong opinions and knowledge of topics as diverse as development, research, adoption, communication, family relationships, and more. The organizers have previous experience with the projects Miss Africa Danmark and Celebrate Africa. Do you have African background and desire to put your knowledge and opinion available, you can contact us and be on the contact list.

YOUR AFRICAN CONTACT

Journalists, companies and organizations are welcome to get in touch for contact with some of Africa's strong voices in Denmark. We hope the initiative will be well received and that it will ultimately contribute to a slightly more nuanced view of Africa and Africans. Get in touch via Africa in Denmark on this website.


 

Guide: Links and more Africa in Denmark

A mini guide for selected offers from the African communities (Sorry, for the missing English translations)

Blogs, radio, tv, magasiner og medier

U-landsnyt

u-landsnyt.dk kan du følge med i mediomtalen af udviklingslandene i de danske medier. På det fremragende site kan du bl.a. se hvilke programmer om 3. verdenslande, der vil blive vist i TV. U-landsnyt er også på Facebook.

Juju Radio

Dansk web-radio med afrikanske studieværter i en række forskellige programmer der kan streames online:jujuradio.com og Facebook: Juju Radio

Ethniqa Magazine

Online magasin på ethniqamagazine.dk og Facebook.

Dunia Duara by Pernille

Blog af Afrika kenderen Pernille Bærendsen: www.duniaduara.dk og Facebook: Dunia Duara

Afrika360

"Afrika360 er et forsøg på at skabe et mangfoldigt Afrikamedie, baseret på blogs skrevet af kompetente Afrikainteresserede krydret med velskrevne journalistiske artikler." Følg med på Facebook: Afrika360

African Courier

Det engelsk sprogede African Courier kan købes hveranden måned i den internationale kiosker (Hovedbanegården, Magasins kiosk, Københavns Lufthavn -kan være svært at finde). Bladet udgives i Tyskland for "afrikanere og venner af Afrika i Europa". En sjælden gang imellem også med indslag fra det afrikanske kulturliv i Danmark rapporteret fra "Africa in Denmark". Læs mere om the African Courier på bladets hjemmeside og Facebook

Butikker: mad, hår, tøj, frisører, skønhedsprodukter

Afrikansk frisør med hår til ALLE

Ghanesiske Barikisu kan nu officielt kalde sig både afrikansk og dansk frisør. Efter eksamen fra frisørskolen i København har hun taget springet og åbnet en salon, først i København City og nu på Vesterbro. Barikisu HAIR kan håndtere både lyst, glat, mørkt, krøllet og til damer og herrer. Bestil tid på tlf. 71 62 63 60 eller læs mere på www.barikisu.com og Facebook.

Noirebeauty.dk

Noirebeauty.dk er en ny netbutik der primært baseret på salg af højt kvalitet af Human Hair Extensions og skønhedsprodukter til kvinder. Bestillinger afgives på den nye hjemmeside og sendes indenfor 3 hverdagedage. Se udvalget på Noirebeauty.dk og på Facebook.

Nyah Beauty

Afrikansk frisør og skønhedsprodukter. Rantzausgade 8b, København. Se Facebook: Nyah Beauty og www.nyah-beauty.com

Butik African House

Ghanesiske Samuel Asante-Jakobsen har åbnet sin butik African Hous på Abel Cathrines Gade 3 (Vesterbro). Besøg www.africanhouse.dk og se udvalget af kunsthåndværk, kosmetikprodukter mm. -alt fra Afrika.

Butik Danafrika

Danafrika har et bredt udvalg af fisk, olier og andre specialiteter fra Afrika. Danafrika har netop udvidet deres lokaler, så de nu også har plads til en Fair Trade shop in shop med udvalgte Fair Trade varer. Besøg webside for Danafrika Trading og butikken der holder til på Nordre Fasanvej 195, kldr. 2000 Frederiksberg.

Africa WebStore - Web butik med afrikansk musik, film, tøj og andre varer

En online butik med Afrika-relaterede produkter er blevet tilføjet her på hjemmesiden (Se topmenuen). "Africa WebStore" tilbyder gode priser og et bredt udvalg af bl.a. bøger, film, plakater, te, skønhedsprodukter og tøj -alle med afrikanske relationer. Varerne præsenteres i partnerskab med de anerkendte online butikker Amazon.com og Amazon.co.uk. Amazon står for betaling og forsendelse. Hvis du er bosat i Danmark bør du vælge UK/Europe for den billigste forsendele, dog skal du være opmærksom på at US-butikken har et betydeligt større vareudvalg. Se dig omkring i varesortimentet her:
- Afrika WebStore (UK/Europa)
- Afrika WebStore (USA)

Kekela

Fra butikken Kekela i Århus sælges spændende kunsthåndværk mm. fra Sydafrika. Det er blandt andet keramik, cremer, skind, møbler, vin og smykker. Se mere på www.kekela.dk

Ethnic House

Professionel Afrikansk Frisør i Århus. Besøg hjemmeside

Fair Trade Danmark

Besøg sammenslutningen af danske Fair Trade organisationer på www.fairtrade.dk Her kan du finde butikker og Fair Trade varer fra bl.a. mange afrikanske varer.

Hammershus Fairtrade

Flettede kurve, djember og andre fairtrade produkter fra Ghana og Burkina Faso forhandles af Hammershus Fairtrade

Få syet tøj efter dine personlige mål hos skrædderne i Ouagadougou

Et dansk initiativ på internettet gør det muligt for dig at få skræddersyet tøj i høj kvalitet samtidig med at du støtter vestafrikanske kunsthåndværkere og bomuldsbønder. Samarbejdet er etableret af foreningen International Kontakt. Fil Bleu er et udviklingsprojekt, der involverer alle led i tekstilfremstillingen fra bondens bomuld til skræddernes færdige produkter. Alle modeller er fremstillet i vestafrikansk bomuld, vævet og trykt i Vestafrika og syet af skræddere i Ouagadougou - alle projektdeltagere i Fil Bleu. Hele salgsprisen (minus transport, told og moms) går til producenterne og deres lokalsamfund. Besøg www.filbleu.org

Afrikanske trommer

Dabeat (køb afrikanske trommer af høj kvalitet)

Restauranter

Restaurant Ma'ed

Ethiopisk restaurant på Griffenfeldsgade i København. Facebook: Restaurant Ma'ed

Restaurant Danafrika

Afrikansk restaurant på grænsen mellem Nørrebro, Frederiksberg og Afrika: Nordre Fasanvej 192. Tlf 3819 9956. (Fra kl 15-18: 2833 8000). Besøg også restaurant.danafrika.dk og Facebook: Danafrika

Restaurant Lalibela

Lalibela Etiopisk Restaurant på Jagtvej i København. Facebook: Restaurant Lalibela

Caribean Kitchen

Caribisk køkken i Fredensgade 34 B st. i Århus. Se: caribbean-kitchen.dk

Afrikanske musikere + dans og trommer

 

Afrikanske billedkunstnere og gallerier

 

Afrikansk danseundervisning, underholdning, shows

Der findes efterhånden en bred vifte af tilbud hvis du er interesseret i undervising i afrikansk dans. Her er en lille oversigt over nogle af de mange tilbud:

 

Musik, spillesteder og klubber

GLOBAL - Københavns spillested for verdensmusik

På adressen Nørre Allé 7 har der i mange år været gode muligheder for at høre musik fra bl.a. Afrika. GLOBAL er Danmarks eneste dedikerede spillested for "alverdens musik". Der præsenteres world music med et udvalg af de bedste bands fra Danmark og resten af verden. Global er i øvrigt også hjemsted for den årlige World Music Festival. Læs mere og hold øje med programmet på www.globalcph.dk og Facebook

Club Below

Afrikansk clubbing på Axeltorv 3 i København. Der er fest hver weekend og nærmere information om events udsendes via Facebook fra diverse arrangører og DJs.

Søpavillonen

Søpavillonen er blevet et populært sted for Afrikanske fester og mindre play-back koncerter. Det meste annonceres via Facebook, men stedet har også sin egen hjemmeside www.soepavillonen.dk

 

Afrikanske organisationer, klubber, kultur og foreninger

 

 

Afrikanske ambassader i Danmark

 

Flere links

Center for Kultursamarbejde med Udviklingslandene (CKU / DCCD)

Institution under Udenrigsministeriet der varetager kultursamarbejdet mellem Danmark og udviklingslandene i Afrika, Asien, Caribien, Latinamerika og Mellemøsten. CKU er også organisationen bag bl.a. Images festivalerne. Besøg www.DCCD.dk

 


Bemærk: "Africa in Denmark" på Crawfurd.dk er en gratis service, men leverer ikke gratis reklameplads. Tips modtages gerne, men der er ingen garanti for at samtlige links medtages i oversigten. Firmaer og andre med kommercielle produkter og initiativer der ønskes omtalt, bedes kontakte webmaster. Det er også muligt at købe bannerannoncer på hjemmesiden.


 

Udvalgte Fotos fra Afrika-arrangementer i Danmark:

En ikke helt opdateret oversigt og links til nogle af de mange fotos fra forskellige koncerter og begivenheder du kan finde her på hjemmesiden:

   

Photo exhibition: Home is where the heart is

Black History Month i London med billeder fra Afrika og Afrikanere i Danmark

Jacob Crawfurds fotoudstilling "Home is where the heart is" har fra juli til november 2006 været udstillet i London. Først på brunei Gallery (SOAS - School of African and Oriental Studies) og siden på Dominion Arts Education Centre i Ealing som en del af det officielle program i den årlige "Black History Month". Udstillingen viser portrætter fra livet i Afrika og fra livet som Afrikaner i Danmark og Europa. Udstillingen som nu tilbydes gallerier i Danmark havde op mod 10.000 besøgende på Brunei Gallery. Udstillingen har endnu ikke været vist i Danmark.. Læs mere om udstillingen her

 

 

Send this page to a friend

 

Top of page

 

 
 
 
 
 

 

 [ Home | Photos | Africa | Media Production | About me ]

  Copyright © Jacob Crawfurd - crawfurd.dk 1996-2015. All Rights Reserved.